Let op! Geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Om gratis een offerte te ontvangen, klik hier.

Kan ik mijn lening bij Santander oversluiten?

Heeft u een persoonlijke lening of doorlopend krediet bij Santander dan mag u deze oversluiten wanneer u wilt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wel of niet oversluiten?

Een lagere rente bij een andere kredietverstrekker is een belangrijke reden reden voor het oversluiten van een consumptief krediet. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig vooraf te bedenken of oversluiten in uw geval mogelijk is. Bij het af- of oversluiten van een lening, bekijkt de kredietverstrekker uw financiële en persoonlijke situatie. Zijn bepaalde factoren minder gunstig geworden, dan kan het leenbedrag lager of de rente hoger uitvallen dan u zou willen. Voor uw huidige lening hebben veranderingen in uw situatie geen gevolgen. Deze kan dus ongewijzigd doorlopen. Ziet uw situatie er binnenkort beter uit, dan kunt u uw lening op dat moment alsnog oversluiten naar een voordeliger alternatief.

Oversluiten naar Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of werkt uw partner bij de overheid, in het onderwijs of de zorg, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening. Ambtenarenlening bemiddelt voor diverse kredietverstrekkers. Een vrijblijvende offerte vertelt u wat uw mogelijkheden zijn voor een ambtenarenlening. Sluit u uw lening over, dan regelt Ambtenarenlening dat uw oude lening wordt afgelost. U heeft hier verder geen omkijken naar.