Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Santander verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Santander verhogen?

U heeft al een bestaande lening bij Santander en wilt meer geld lenen. Helaas is het bij een persoonlijke lening niet mogelijk om deze lening te verhogen. Heeft u meer geld nodig, dan moet u een nieuwe lening afsluiten. In dit geval heeft u twee mogelijkheden: de bestaande lening oversluiten naar een nieuwe hogere lening of een tweede lening afsluiten naast de huidige lening.

Uw bestaande lening oversluiten

Is uw huidige lening niet toereikend voor het doel dat u heeft, dan kunt u de mogelijkheden laten bekijken voor het oversluiten van uw lening naar een lening met een hoger leenbedrag. Dit kan zowel bij de bank waar de bestaande lening al loopt als bij een andere bank. U sluit dan een nieuwe lening af en lost hiermee de oude lening af. Oversluiten kost u niets, ook niet als u de lening bij een andere bank onderbrengt. Komt u voor de nieuwe lening in aanmerking voor een lagere rente dan de rente van de lening die u al heeft, dan is het aantrekkelijk de lening over te sluiten naar deze lagere rente.

Het voordeel van het oversluiten van uw lening is dat u alles bij elkaar houdt en uw financiën overzichtelijk blijven.

Een tweede lening afsluiten

Een andere optie om meer geld te lenen is het afsluiten van een tweede lening. Dit is vooral aan te raden als de rente voor de nieuwe lening hoger is dan de rente van uw bestaande lening. U kunt de oude lening dan laten doorlopen met de lagere rente en betaalt alleen over de tweede lening de hogere rente. Daalt de rente in de toekomst, dan kunt u alsnog besluiten beide leningen over te sluiten naar één nieuwe lening. Zo houdt u de kosten in de hand en bepaalt u zelf wat voor u de beste optie is.

Benieuwd of u uw lening kunt oversluiten of dat een tweede lening aantrekkelijker is? Ambtenaren en semiambtenaren betalen bij Ambtenarenlening de laagste rente van Nederland. Op ambtenarenlening.nl kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening