Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij SNS verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij SNS verhogen?

Als u een bestaande lening van SNS wilt verhogen, kunt u twee dingen doen: een nieuwe hogere lening afsluiten en hiermee de oude lening aflossen of een nieuwe lening naast de bestaande lening afsluiten voor het bedrag dat u extra nodig hebt. Een persoonlijke lening verhogen kan niet.

U kunt een bestaande lening niet verhogen

Het afsluiten van een lening is een momentopname. U sluit de lening af voor een bepaald bedrag, tegen een bepaalde rente en voor een bepaalde looptijd. De voorwaarden waaronder u die lening afsluit, zijn afhankelijk van het moment van afsluiten. Dit geldt niet alleen voor de rente, maar ook uw persoonlijke omstandigheden spelen een belangrijke rol. Had u bij het afsluiten van de lening een vaste baan, was u getrouwd en woonde u in een koophuis, dan heeft u de lening tegen een gunstige rente kunnen afsluiten. Deze factoren geven de bank namelijk het beeld van een stabiele situatie met een laag risico. Ziet uw situatie er inmiddels heel anders uit, dan levert dat ook een andere rente op, nog los van het feit dat de rente inmiddels gedaald of gestegen kan zijn. Het is daarom niet mogelijk om een bestaande lening tegen de oude voorwaarden te verhogen.

Uw lening oversluiten of een extra lening afsluiten

Heeft u meer geld nodig, dan beoordeelt de bank uw volledige situatie opnieuw op basis van de huidige gegevens. Zit u voor de bank nog steeds in een gunstige risicoklasse, dan kunt u opnieuw tegen een aantrekkelijke rente geld lenen, maar wel gebaseerd op de huidige rentestand. Is de rente inmiddels flink gestegen, dan is het waarschijnlijk aantrekkelijker om de oude lening aan te houden en voor het bedrag dat u extra nodig heeft een lening tegen de huidige rente af te sluiten. U betaalt dan alleen over deze nieuwe lening de hogere rente. Is de rente inmiddels gedaald, dan geldt uiteraard precies het tegenovergestelde en is het goed mogelijk dat u met een nieuwe hogere lening goedkoper uit bent dan met de oude lening met een hoge rente. In dat geval sluit u uw huidige lening over naar een nieuwe goedkopere lening.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Rentetarieven tussen banken kunnen flink verschillen. Daarom loont het zeker de moeite om u goed in de mogelijkheden te verdiepen voor u een lening afsluit. Ambtenaren en semiambtenaren lenen tegen de laagste rente van Nederland bij Ambtenarenlening. Ook als uw partner niet in de publieke sector werkt of zelfstandig ondernemer is. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om te zien wat uw mogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening