Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening naar Interbank oversluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening naar Interbank oversluiten?

Bij het oversluiten van een lening, lost u de oude lening af met een nieuwe lening. Hiermee kunt u veel besparen als u uw lening met een hoge rente oversluit naar een lening met een lage rente. Of u uw bestaande lening kunt oversluiten naar een goedkopere lening van Interbank, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Is oversluiten mogelijk?

Bij het oversluiten van een bestaande lening, sluit u een nieuwe lening af. Hierbij wordt uw persoonlijke situatie opnieuw bekeken. Is er sinds het afsluiten van uw huidige lening veel veranderd in uw leven, dan kan dat gevolgen hebben voor het afsluiten van een nieuwe lening. Bent u minder gaan verdienen, dan kunt u wellicht minder lenen. Ook een scheiding of verhuizing kan invloed hebben op uw leenmogelijkheden. Daarnaast kan uw betaalgedrag bepalend zijn. Heeft u, om wat voor reden ook, een achterstand op uw lening, dan staat dat geregistreerd bij BKR met een negatieve codering. Een dergelijke negatieve aantekening maakt het afsluiten van een nieuwe lening moeilijk of zelfs onmogelijk. U zult dan eerst uw achterstand moeten wegwerken voor er nieuwe leenmogelijkheden kunnen zijn.

Is oversluiten verstandig?

U zult uw lening alleen oversluiten als dit u voordeel oplevert. Een lagere rente is een veelgehoorde reden om een bestaande lening te vervangen door een nieuwe lening. Dit kan u zomaar honderden euro’s schelen. Toch is oversluiten niet altijd verstandig. Is er veel veranderd in uw situatie, door bijvoorbeeld baanverlies, een scheiding of bent u van een koop- naar een huurwoning verhuisd, dan valt de berekening van wat u kunt lenen anders uit dan in uw oude situatie. Het kan dan zomaar zijn dat u veel minder kunt lenen.

Oversluiten kost u niks

Sinds een aantal jaar mogen kredietverstrekkers geen boeterente meer in rekening brengen voor vervroegd aflossen of oversluiten van een persoonlijke lening. Als u dus kunt en wilt oversluiten, hoeft u niet bang te zijn voor de kosten.

Oversluiten naar Interbank

Interbank werkt met intermediairs. Om uw lening over te sluiten naar Interbank, neemt u contact op met uw tussenpersoon. Uw tussenpersoon bekijkt voor u de mogelijkheden. Bent u ambtenaar, dan sluit u bij Ambtenarenlening een Interbank lening af tegen de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening