Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening oversluiten en tegelijkertijd een nieuwe lening afsluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening oversluiten en tegelijkertijd een nieuwe lening afsluiten?

U kunt geld lenen binnen uw financiële mogelijkheden. Uw leencapaciteit is hierin bepalend. Heeft u ruimte om geld te lenen dan kunt u deze ruimte benutten voor het afsluiten van een of meerdere leningen. Heeft u al een lening en wilt u meer lenen, dan kan het aantrekkelijk zijn uw bestaande lening over te sluiten naar een nieuwe hogere lening. Oversluiten is alleen interessant als de rente op uw nieuwe lening lager is dan op uw bestaande lening of als de voorwaarden van de nieuwe lening voor u opwegen tegen een hogere rente.

Eén of meerdere leningen?

Uw lening oversluiten en tegelijkertijd een nieuwe lening afsluiten kan dus zolang u nog leencapaciteit over heeft. U kunt kiezen voor oversluiten en daarnaast een nieuwe lening afsluiten waarmee u twee aparte leningen heeft, maar het kan voordeliger zijn om de bestaande lening over te sluiten naar één hogere lening. Hiermee heeft u meer overzicht over uw financiële verplichtingen en het is vaak goedkoper dan twee losse leningen. Dat komt doordat de rente op een hogere lening lager is dan op een lening met een kleiner leenbedrag. Banken werken namelijk met rentestaffels waarbij de rente afneemt naarmate het leenbedrag toeneemt.

Uw mogelijkheden bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam in de publieke sector en benieuwd naar uw leenmogelijkheden? Als (semi)ambtenaar kunt u tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening. Ook kunt u kosteloos uw huidige lening oversluiten naar een goedkopere ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat Ambtenarenlening voor u kan betekenen.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening