Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening tussentijds verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening tussentijds verhogen?

Heeft u meer geld nodig dan uw huidige lening, dan kunt u twee dingen doen: een nieuwe hogere lening afsluiten of een tweede lening afsluiten voor het bedrag dat u naast uw bestaande lening nodig heeft. Een lening tussentijds verhogen kan helaas niet.

Nieuwe hogere lening

De bank ziet een verhoging van een lening als een nieuwe lening. Het is niet mogelijk om uw lening tussentijds te verhogen tegen de bestaande voorwaarden. Heeft u meer geld nodig, dan bekijkt de bank uw situatie opnieuw op basis van de huidige gegevens. Laat uw situatie het toe om meer te lenen, dan kunt u een nieuwe hogere lening afsluiten waarmee de oude lening wordt afgelost. Voor de nieuwe lening gelden dan de voorwaarden zoals die gelden op het moment dat u de lening afsluit.

Rente gedaald?

Is de rente in de tussentijd gedaald, dan bent u met de nieuwe lening voordeliger uit. Banken werken bovendien met rentestaffels. Dat betekent dat de rente daalt naarmate het bedrag dat u wilt lenen toeneemt. Een nieuwe hogere lening is dan ook vaak aantrekkelijker dan een tweede lening naast de huidige lening af te sluiten.

Rente gestegen? Sluit een tweede lening af!

Is de rente in de tussentijd omhooggegaan, dan kan het wel gunstiger zijn de huidige lening te handhaven en daarnaast een tweede lening af te sluiten. Voor deze nieuwe lening betaalt u weliswaar de nieuwe rente, maar u behoudt tegelijkertijd de lage rente van uw oude lening. Het loont de moeite om dit af te zetten tegen een nieuwe hogere lening en de rente die daarbij van toepassing zou zijn.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar sluit u uw lening tegen de laagste rente af bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening