Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik rechtstreeks bij BNP Paribas een lening afsluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik rechtstreeks bij BNP Paribas een lening afsluiten?

BNP Paribas Personal Finance biedt persoonlijke leningen aan via tussenpersonen. Dat betekent dat u niet rechtstreeks bij BNP Paribas een lening kunt afsluiten. Om een BNP Paribas lening af te sluiten, neemt u daarom contact op met een bij BNP Paribas aangesloten tussenpersoon.

Uw lening bij BNP Paribas uitsluitend via een tussenpersoon

Tussenpersonen bieden leningen aan van diverse kredietverstrekkers. Dit heeft als voordeel dat u kunt kiezen welke lening bij welke kredietverstrekker het beste aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie. Omdat BNP Paribas uitsluitend met tussenpersonen werkt, heeft BNP Paribas een uitgebreid netwerk van tussenpersonen waar u terecht kunt voor een BNP Paribas lening, maar ook voor leningen van andere aanbieders. Neemt u contact op met een tussenpersoon uit het netwerk van BNP Paribas, dan is de kans dus zeker aanwezig dat u uw lening uiteindelijk bij een andere kredietverstrekker afsluit. Die keuze ligt volledig bij u.

Uw voordeel bij Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of semiambtenaar dan sluit u via Ambtenarenlening snel en tegen de laagste rente een lening bij BNP Paribas of een andere kredietverstrekker. U vraagt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen een werkdag een overzicht van de mogelijkheden. U kiest vervolgens zelf de lening die het beste aansluit bij uw wensen. Kiest u voor een lening van BNP Paribas dan zetten wij het verdere aanvraagproces voor u in gang en beschikt u na goedkeuring door BNP Paribas binnen korte tijd over het geld. Uiteraard kan ook een andere kredietverstrekker gunstiger uitvallen voor u. Dat is het voordeel van uw lening afsluiten via Ambtenarenlening: wij bieden u de best passende lening tegen de laagste rente.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening