Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik rechtstreeks bij Lender & Spender een lening afsluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik rechtstreeks bij Lender & Spender een lening afsluiten?

Wanneer u een lening wilt afsluiten bij Lender & Spender, kan dat zowel rechtstreeks als via een bij Lender & Spender aangesloten tussenpersoon. U kiest zelf wat u het makkelijkst vindt. Een lening afsluiten via een tussenpersoon heeft zo zijn voordelen.

Rechtstreeks of via tussenpersoon

Kiest u voor het afsluiten van een Lender & Spender lening via een tussenpersoon, dan brengt dat diverse voordelen met zich mee. Allereerst kan een tussenpersoon eenvoudig voor u de Lender & Spender lening vergelijken met kredieten van andere aanbieders en u wijzen op eventuele punten die u zelf over het hoofd zou kunnen zien. Daarnaast weten tussenpersonen voor u de kortste weg bij kredietverstrekkers en kunnen zij soms net dat beetje meer voor elkaar krijgen dan u zelf. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Een tussenpersoon mag u geen kosten in rekening brengen voor de bemiddeling of het afsluiten van de lening. Tussenpersonen worden betaald door de aanbieders waar zij voor bemiddelen. Een kredietbemiddeling kost u dus helemaal niets.

Sluit uw Lender & Spender lening bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam als ambtenaar of semiambtenaar, dan is de kans groot dat uw lening het goedkoopst kan via Ambtenarenlening. Ambtenarenlening bemiddelt voor u onder andere bij Lender & Spender. Zo profiteert u van de beste lening tegen de laagste prijs. Met een vrijblijvende offerte weet u direct waar u aan toe bent. Vraag hem vandaag nog aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening