Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Kan ik rechtstreeks bij Qander een lening afsluiten?

Qander Consumer Finance biedt als kredietverstrekker uitsluitend leningen aan via tussenpersonen. Dat betekent dat u bij Qander niet rechtstreeks een krediet kunt afsluiten. Deze werkwijze heeft voor u als voordeel dat u naast het aanbod van Qander ook kunt kiezen voor een lening van een andere kredietverstrekker.

Tussenpersoon biedt u de best passende lening

Tussenpersonen of kredietbemiddelaars werken vaak voor meerdere banken, waardoor u niet aan het aanbod en de voorwaarden van één geldverstrekker vastzit. Uw tussenpersoon is onafhankelijk en kan u de lening aanbieden die het beste aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie. Daarmee neemt een tussenpersoon u veel werk uit handen door het contact met de geldaanbieder. U levert uw gegevens aan en uw tussenpersoon regelt de rest.

Uw lening afsluiten bij Ambtenarenlening

Sluit een Qander lening het beste aan bij wat u zoekt, dan sluit u deze als ambtenaar of semiambtenaar snel en eenvoudig af bij Ambtenarenlening. U betaalt als (semi)ambtenaar bovendien de laagst mogelijke rente. Heeft een andere lening meer uw voorkeur, dan bekijkt Ambtenarenlening graag voor u de mogelijkheden bij andere aanbieders. En bent u niet tevreden over uw kredietverstrekker, dan sluit u uw lening via Ambtenarenlening snel en makkelijk over naar een andere aanbieder. Dit bespaart u een hoop rompslomp. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan op Ambtenarenlening.nl.