Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik rechtstreeks bij Qander een lening afsluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik rechtstreeks bij Qander een lening afsluiten?

Qander Consumer Finance biedt als kredietverstrekker uitsluitend leningen aan via tussenpersonen. Dat betekent dat u bij Qander niet rechtstreeks een krediet kunt afsluiten. Deze werkwijze heeft voor u als voordeel dat u naast het aanbod van Qander ook kunt kiezen voor een lening van een andere kredietverstrekker.

Tussenpersoon biedt u de best passende lening

Tussenpersonen of kredietbemiddelaars werken vaak voor meerdere banken, waardoor u niet aan het aanbod en de voorwaarden van één geldverstrekker vastzit. Uw tussenpersoon is onafhankelijk en kan u de lening aanbieden die het beste aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie. Daarmee neemt een tussenpersoon u veel werk uit handen door het contact met de geldaanbieder. U levert uw gegevens aan en uw tussenpersoon regelt de rest.

Uw lening afsluiten bij Ambtenarenlening

Sluit een Qander lening het beste aan bij wat u zoekt, dan sluit u deze als ambtenaar of semiambtenaar snel en eenvoudig af bij Ambtenarenlening. U betaalt als (semi)ambtenaar bovendien de laagst mogelijke rente. Heeft een andere lening meer uw voorkeur, dan bekijkt Ambtenarenlening graag voor u de mogelijkheden bij andere aanbieders. En bent u niet tevreden over uw kredietverstrekker, dan sluit u uw lening via Ambtenarenlening snel en makkelijk over naar een andere aanbieder. Dit bespaart u een hoop rompslomp. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan op Ambtenarenlening.nl.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening