Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik zakelijk geld lenen bij Ambtenarenlening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik zakelijk geld lenen bij Ambtenarenlening?

Wilt u gaan verbouwen of bent u toe aan een nieuwe auto, dan biedt een persoonlijke lening van Ambtenarenlening volop mogelijkheden. Bent u ondernemer en wilt u een zakelijk krediet afsluiten voor bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfsauto of uitbreiding van uw bedrijf, dan kunt u bij Ambtenarenlening geen persoonlijke lening afsluiten.

Leendoel Ambtenarenlening voor privégebruik

Ambtenarenlening bemiddelt voor ambtenaren en semiambtenaren in persoonlijke leningen. Een persoonlijke lening is een vorm van consumptief krediet. Dat betekent dat het leendoel van de lening consumptief moet zijn. Bij een consumptief leendoel gebruikt u het geld voor een niet-zakelijk doel zoals een verbouwing aan uw privéwoning of de aanschaf van een nieuwe gezinsauto.

Ambtenarenlening voor ondernemers

Ook als zzp’er of eigenaar van een eenmanszaak of bv kunt u geld lenen bij Ambtenarenlening. Hoewel Ambtenarenlening zich primair richt op ambtenaren en semiambtenaren, hebben wij ook mogelijkheden voor ondernemers, mits u de lening wilt gebruiken voor een privé leendoel.

Geld lenen als zelfstandige?

U kunt dus bij Ambtenarenlening niet zakelijk geld lenen, maar we helpen u graag bij uw financieringsbehoefte als consument. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zetten het voor u op een rij.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening