Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Lloyds Bank jaaroverzicht persoonlijke lening
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Lloyds Bank jaaroverzicht persoonlijke lening

Net als uw hypotheek, speelt ook een persoonlijke lening een rol bij uw jaarlijkse belastingaangifte. De Belastingdienst neemt de gegevens van uw lening op in uw vooringevulde aangifte die u vanaf 1 maart kunt inzien en controleren. Deze gegevens ontvangt de Belastingdienst rechtstreeks van Lloyds Bank.

Lloyds verstuurt uw jaaroverzicht in januari/februari

U kunt uw vooringevulde aangifte controleren aan de hand van het jaaroverzicht van uw lening. Net zoals Lloyds Bank de Belastingdienst over uw lening informeert, stuurt de bank u jaarlijks in januari/februari het jaaroverzicht van uw persoonlijke lening. U ontvangt het jaaroverzicht op dit moment alleen nog per post. Het is helaas nog niet mogelijk om het jaaroverzicht te downloaden in uw persoonlijke Mijn Lening omgeving.

Heeft u meer leningen bij Lloyds Bank, dan ontvangt u van iedere lening afzonderlijk een jaaroverzicht.

De gegevens op het Lloyds jaaroverzicht

Op uw Lloyds Bank jaaroverzicht vindt u de voor de Belastingdienst relevante gegevens over uw lening: het beginsaldo op 1 januari, het eindsaldo op 31 december en de rente die u in het betreffende jaar hebt betaald. De saldobedragen zijn nettobedragen, exclusief de rente. Dat zijn de bedragen zoals u die op 1 januari en 31 december nog moest terugbetalen Lloyds Bank.

Is de rente van mijn lening aftrekbaar?

U kunt de rente van uw Lloyds lening aftrekken bij uw belastingaangifte als u de lening gebruikt voor verbetering van uw woning. Het gaat dan bijvoorbeeld om het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer of de aanschaf van zonnepanelen. Let er op dat u deze kosten wel moet kunnen aantonen aan de hand van bijvoorbeeld facturen als de Belastingdienst u daar naar vraagt.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening