Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Telt VEB mee voor het aanvragen van een lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Telt VEB mee voor het aanvragen van een lening?

Werkt u als militair bij Defensie, dan ontvangt u maandelijks bij uw inkomen een Vergoeding voor Extra Beslaglegging (VEB). Deze structurele toelage telt mee voor het berekenen van uw leenmogelijkheden.

Vaste toelagen tellen mee

Als u een lening aanvraagt, vraagt de bank u voor de beoordeling van uw inkomen onder andere om een recente loonstrook. Hierop staan ook uw vaste toelagen. Toelagen die u structureel ontvangt en maandelijks worden uitbetaald, neemt de bank mee voor de berekening van uw inkomen. U kunt dit aantonen door het aanleveren van meerdere recente salarisstroken.

De VEB bedraagt een vast percentage van uw inkomen. Hoe meer u verdient, hoe lager het VEB-percentage. Het VEB-percentage ligt tussen de 9,3 en 4,6 procent van uw bezoldiging. Is uw inkomen wat lager, dan vormt de VEB met bijna 10 procent een mooie aanvulling op uw maandelijkse salaris. Omdat de VEB een vast onderdeel vormt van uw maandelijkse inkomsten, mag het door de bank worden meegenomen in de berekening van wat u maximaal kunt lenen.

Met VEB geld lenen tegen de laagste rente

Ontvangt u ook een VEB-toelage en wilt u weten wat uw leenmogelijkheden zijn? Als militair leent u tegen de laagste rente bij Ambtenarenlening. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening