Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Tot welk bedrag kan ik maximaal een persoonlijke lening afsluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Tot welk bedrag kan ik maximaal een persoonlijke lening afsluiten?

Hoeveel u maximaal kunt lenen hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie. Bij de meeste kredietverstrekkers kunt u met één persoonlijke lening maximaal 75.000 euro lenen. Wilt u meer lenen en laat uw financiële situatie dat toe, dan heeft u meerdere leningen nodig om aan het gewenste bedrag te komen.

75.000 euro of meer lenen?

De meeste geldverstrekkers bieden leningen aan van minimaal 2.500 en maximaal 75.000 euro. Meer of minder lenen is een stuk lastiger. Ook zijn er geldverstrekkers die een lager maximum leenbedrag hanteren. Heeft u een dergelijk groot bedrag nodig, dan is het slim op zoek te gaan naar een kredietverstrekker waar u het maximale bedrag van 75.000 euro kunt lenen, mits de rente aantrekkelijk is. Omdat de meeste banken werken met een staffel, betaalt u minder rente bij een hoger leenbedrag. Een lening tussen de 50.000 en 75.000 euro is dan ook qua rente het voordeligst. Heeft u meer nodig dan de maximale 75.000 euro, dan kunt u voor het extra bedrag een tweede lening afsluiten. Wilt u bijvoorbeeld 100.000 euro lenen, dan kunt u naast een lening van 75.000 euro een lening van 25.000 euro afsluiten. De rente op deze lening zal een stuk hoger zijn vanwege het lagere leenbedrag. Het is daarom wellicht goedkoper om twee leningen van ieder 50.000 euro af te sluiten dan een lening van 75.000 en een lening van 25.000 euro.

Uw eigen situatie is bepalend

Uiteindelijk bepaalt uw eigen situatie of u daadwerkelijk een lening van 75.000 of meerdere leningen met een hoger totaal kunt afsluiten. Dit hangt niet alleen van uw inkomen en lasten af, maar bijvoorbeeld ook uw leenervaring speelt een rol. Heeft u eerder leningen gehad en deze probleemloos terugbetaald, dan is dat gunstig voor een nieuwe lening.

Lenen tegen de laagste rente bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam als ambtenaar of semiambtenaar en wilt u ook een groot of klein bedrag lenen, dan betaalt u bij Ambtenarenlening de laagste rente. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u zodra u een vrijblijvende offerte aanvraagt.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening