Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Volledig digitaal een lening afsluiten
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Volledig digitaal een lening afsluiten

U kunt een persoonlijke lening tegenwoordig volledig digitaal afsluiten. U hoeft niets meer op de post te doen en ontvangt van de bank ook alle stukken digitaal. Digitaal uw lening afsluiten is heel eenvoudig en gaat bovendien een stuk sneller dan via de post. Bij Ambtenarenlening sluit u uw lening snel en eenvoudig volledig digitaal af.

Uw online aanvraag

Het digitaal afsluiten van uw Ambtenarenlening begint met de aanvraag van een vrijblijvende offerte op Ambtenarenlening.nl. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in en de wensen voor uw lening zoals het leenbedrag, het bedrag dat u maandelijks wilt betalen, het doel waarvoor u wilt lenen en welke looptijd u wenst.

Uw digitale offerte

Na ontvangst van uw aanvraag, ontvangt u van ons binnen één werkdag een overzicht met de mogelijkheden. U kiest zelf of en van welke optie u gebruik wilt maken en ontvangt van de lening van uw keuze een vrijblijvende offerte met een handig stappenplan.

Uw gegevens digitaal aangeleverd

Is de offerte naar uw zin, dan ondertekent u de offerte snel en makkelijk digitaal en mailt u ons een kopie van een recente loonstrook, bankafschrift en van uw legitimatie. Aan de hand van uw documenten beoordeelt de kredietverstrekker of uw aanvraag past bij uw situatie. Komen de gegevens van uw aanvraag overeen met uw aangeleverde documenten, dan is de kans groot dat uw aanvraag wordt goedgekeurd.

Het geld op uw rekening

Keurt de bank uw aanvraag goed, dan wordt het geld op uw rekening overgemaakt.

Lening oversluiten

Heeft u al een lening en wilt u deze oversluiten, dan regelt de bank dat uw oude lening na goedkeuring van uw aanvraag wordt afgelost. U hoeft hiervoor niets te doen.

Ook digitaal een Ambtenarenlening afsluiten?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende en persoonlijke offerte aan op Ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening