Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Waar kan ik een doorlopend krediet afsluiten?

Per 1 maart 2022 zijn alle banken en kredietverstrekkers in Nederland gestopt met het aanbieden van nieuwe doorlopende kredieten. U kunt daarom bij geen enkele financiële dienstverlener nog een doorlopend krediet afsluiten. Wilt u geld lenen, dan biedt de persoonlijke lening een aantrekkelijk alternatief. Deze lening heeft een vaste rente en vaste looptijd waardoor u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

De persoonlijke lening als alternatief

Heeft u extra geld nodig, dan kunt u nog steeds geld lenen door het afsluiten van een persoonlijke lening. Deze lening heeft een vaste rente en looptijd. U krijgt het geleende geld in een keer op uw rekening gestort en begint vervolgens met het terug betalen. Doordat de einddatum vast staat weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Tussentijds extra aflossen kan natuurlijk ook en kost u niets. Daarbij is de rente op een persoonlijke lening lager dan op een doorlopend krediet.

Oversluiten naar een persoonlijke lening

Heeft u al een doorlopend krediet, dan kunt u deze eenvoudig en kosteloos oversluiten naar een persoonlijke lening. Als ambtenaar of semiambtenaar doet u dit tegen de laagste rente van Nederland bij Ambtenarenlening. Ook voor het afsluiten van een nieuwe lening bent u bij Ambtenarenlening aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.