Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waar kan ik een lening afsluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waar kan ik een lening afsluiten?

Heeft u extra geld nodig, bijvoorbeeld om uw huis te verbouwen of om een auto aan te schaffen? Dan kunt u geld sparen, maar u kunt er ook voor kiezen een lening af te sluiten. Hiervoor kunt u terecht bij banken en andere kredietverstrekkers.

Lenen bij de bank

Ten eerste kunt u een lening afsluiten bij de bank. Dit kan uw eigen bank zijn, maar ook een bank waar u geen rekening heeft. Bekende banken, waaronder ING, Rabobank en ABN Amro, bieden leningen aan zoals  de persoonlijke lening. U kiest zelf bij welke bank u geld wilt lenen en welke lening u wilt afsluiten.

Bij een kredietverstrekker

U kunt ook een lening afsluiten bij een kredietverstrekker zoals DEFAM, InterBank en Qander. Deze bedrijven bieden ongeveer dezelfde leningen aan als banken. De voorwaarden van deze leningen kunnen wel verschillen van de voorwaarden van de leningen die banken aanbieden. De rente is vaak een stuk lager bij deze aanbieders.

Lenen via een kredietbemiddelaar

Sommige kredietverstrekkers bieden hun leningen alleen aan via kredietbemiddelaars. Deze tussenpersonen bieden leningen aan van verschillende kredietverstrekkers. Het grote voordeel van een lening afsluiten via een kredietbemiddelaar, is dat u meer keuze heeft en niet van een partij afhankelijk bent. Bovendien werken kredietbemiddelaars vaak snel en efficiënt.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam als ambtenaar of semiambtenaar, dan kunt u tegen de laagste rente een lening afsluiten via Ambtenarenlening. Met een vrijblijvende offerte vertelt Ambtenarenlening graag wat uw leenmogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening