Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waar kan ik het beste geld lenen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waar kan ik het beste geld lenen?

In Nederland zijn diverse kredietverstrekkers actief. Zij zijn gespecialiseerd in consumptief krediet en bieden verschillende leningen aan. Om leningen te mogen verstrekken moeten kredietverstrekkers aan strenge eisen voldoen en staan ze onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zonder vergunning van de AFM mag een organisatie geen leningen verstrekken. Geld lenen doet u dan ook het beste bij een financiële instelling met AFM-vergunning. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden.

Geld lenen bij een (online) kredietverstrekker

Kredietverstrekkers danken hun bestaansrecht aan het verstrekken van leningen. Zij werken hierbij steeds meer online. U kunt zo zelf al veel regelen, waardoor het proces vaak sneller verloopt. Door zo veel mogelijk online te automatiseren, kunnen ze de kosten laag houden en een lagere rente vragen. Ze houden ook elkaar scherp in de gaten en zullen niet snel achterblijven als de concurrent de rente verlaagt.

Geld lenen via een tussenpersoon

Bij veel kredietverstrekkers kunt u de lening ook afsluiten via een tussenpersoon. Sommige kredietverstrekkers werken zelfs alleen met tussenpersonen. Het voordeel voor u is dat een tussenpersoon niet aan één kredietverstrekker vastzit en meerdere voor u kan vergelijken. Zo kunnen zij u de meest aantrekkelijke opties bieden. De tussenpersoon neemt de kredietverstrekker al veel werk uit handen en heeft er de juist ingangen om zaken snel te regelen voor u. Omdat tussenpersonen worden betaald door de kredietverstrekker en zij zelf geen (administratie)kosten aan u mogen doorberekenen, kost het u niks extra.

Geld lenen bij uw eigen bank

U kunt ook geld lenen bij de bank waar u ook uw bankrekening en wellicht hypotheek heeft. Een voordeel daarvan is dat de bank u al kent en al over uw relevante gegevens beschikt. Daar staat tegenover dat geld lenen bij uw bank vaak niet de goedkoopste optie is. In tegenstelling tot (online) kredietverstrekkers hebben banken vaak te maken met hogere kosten voor bijvoorbeeld personeel. Om deze kosten te dekken, hanteren ze een hogere rente dan online kredietverstrekkers met veel lagere kosten. Dat de rente bij de grootbanken als ABN en ING hoger ligt, blijkt ook als u leningen met elkaar vergelijkt.

Geld lenen via Ambtenarenlening

Bent u (semi)ambtenaar of is uw partner werkzaam in de publieke sector, dan kunt u het voordeligst geld lenen via Ambtenarenlening. Omdat ambtenaren de beste betalers zijn, worden zij beloond met de laagste rente op een persoonlijke lening. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening