Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waar komt het geld van Ambtenarenlening vandaan?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waar komt het geld van Ambtenarenlening vandaan?

Ambtenarenlening is een kredietbemiddelaar. Dat betekent dat Ambtenarenlening bemiddelt tussen klanten en diverse kredietverstrekkers voor persoonlijke leningen en tot 1 maart 2022 ook voor doorlopende kredieten. Ambtenarenlening verstrekt zelf geen geld.

Laagste rente van Nederland

Bent u ambtenaar en wilt u een lening afsluiten, dan kunt u bij Ambtenarenlening de lening tegen de laagste rente van Nederland afsluiten. Aan de hand van uw wensen, bekijkt Ambtenarenlening welke mogelijkheden voor u aantrekkelijk zijn. Hiervan ontvangt u een offerte. Daaruit kiest u zelf welke lening bij welke kredietverstrekker u wilt.

Sluit u de lening af, dan stort de geldverstrekker het geld op uw rekening. De maandelijkse rente en aflossing betaalt u ook aan de kredietverstrekker. Uw aanspreekpunt blijft echter Ambtenarenlening. Ambtenarenlening werkt snel en efficiƫnt zodat u altijd vlot geholpen bent.

Ambtenarenlening bemiddelt onder andere voor DEFAM, InterBank, Qander, Santander, BNP Paribas Personal Finance en Nationale-Nederlanden.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden voor een Ambtenarenlening zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op Ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening