Let op! Geld lenen kost geld

Ambtenarenlening

Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.

  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld
Offerte aanvragen

Waar komt het geld van Ambtenarenlening vandaan?

Ambtenarenlening is een kredietbemiddelaar. Dat betekent dat Ambtenarenlening bemiddelt tussen klanten en diverse kredietverstrekkers voor persoonlijke leningen en tot 1 maart 2022 ook voor doorlopende kredieten. Ambtenarenlening verstrekt zelf geen geld.

Laagste rente van Nederland

Bent u ambtenaar en wilt u een lening afsluiten, dan kunt u bij Ambtenarenlening de lening tegen de laagste rente van Nederland afsluiten. Aan de hand van uw wensen, bekijkt Ambtenarenlening welke mogelijkheden voor u aantrekkelijk zijn. Hiervan ontvangt u een offerte. Daaruit kiest u zelf welke lening bij welke kredietverstrekker u wilt.

Sluit u de lening af, dan stort de geldverstrekker het geld op uw rekening. De maandelijkse rente en aflossing betaalt u ook aan de kredietverstrekker. Uw aanspreekpunt blijft echter Ambtenarenlening. Ambtenarenlening werkt snel en efficiënt zodat u altijd vlot geholpen bent.

Ambtenarenlening bemiddelt onder andere voor DEFAM, InterBank, Qander, Santander, BNP Paribas Personal Finance en Nationale-Nederlanden.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden voor een Ambtenarenlening zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op Ambtenarenlening.nl.