Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waar kun je betrouwbaar geld lenen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waar kun je betrouwbaar geld lenen?

Als u geld wilt lenen, wilt u zeker weten dat u dit doet bij een betrouwbare partij. Een goede graadmeter voor de betrouwbaarheid van geldverstrekkers is een vergunning. Kredietverstrekkers mogen in Nederland alleen leningen verstrekken als zij een vergunning hebben van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) of De Nederlandsche Bank (DNB).

Op de website van de De Nederlandsche Bank of de Autoriteit Financiële Markten kunt u checken of en welke vergunningen een kredietverstrekker of tussenpersoon heeft.

Wat zeggen anderen?

Ook de ervaringen van andere klanten geven u een goed beeld van de betrouwbaarheid. Heeft de bank of tussenpersoon goede beoordelingen, dan kunt u er vanuit gaan dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

Betrouwbare geldverstrekkers zijn bijvoorbeeld DEFAM, BNP Paribas en Lloyds Bank. U kunt bij deze kredietverstrekkers een lening afsluiten via eveneens betrouwbare tussenpersonen zoals Ambtenarenlening.

Veilig geld lenen bij Ambtenarenlening

Ambtenarenlening beschikt als kredietbemiddelaar over een vergunning om voor u als consument te bemiddelen in consumptief krediet bij diverse kredietverstrekkers. Sluit u een lening af bij Ambtenarenlening, dan zit u goed bij een betrouwbare en solide tussenpersoon. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening