Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waarom is private lease zo populair?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waarom is private lease zo populair?

Steeds meer mensen overwegen een auto te leasen, in plaats van te kopen. Met private lease is een leaseauto niet meer alleen voorbehouden aan zakelijke rijders. Ook als particulier heeft u voordeel bij het leasen van een personenauto.

Wanneer u een auto leaset, rijdt u in een nieuwe auto zonder dat u daar eerst voor hoeft te sparen. Daarnaast geeft een maandelijks vast bedrag voor het gebruik van uw leaseauto, zekerheid, rust en duidelijkheid. Koopt u zelf een auto, dan betaalt u niet alleen de aanschafprijs, maar ook alle kosten die daarbij horen, zoals de motorrijtuigenbelasting en de premie voor een autoverzekering. Maar ook eventuele reparatiekosten en het onderhoud van de auto. Vooral reparatiekosten zijn vooraf lastig in te schatten en kunnen een grote onverwachte kostenpost opleveren. Bij private lease zijn al deze kosten in het maandelijkse leasebedrag inbegrepen. Vallen de reparatiekosten of het onderhoud hoger uit, dan is dat voor risico van de leasemaatschappij.

Liever een koopauto?

Is private lease niks voor u en koopt u liever een eigen auto, maar mist u daarvoor de middelen? Als (semi)ambtenaar kunt u hiervoor bij Ambtenarenlening een lening afsluiten tegen de laagste rente van Nederland.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening