Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waarom moet ik documenten aanleveren voor het afsluiten van een lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waarom moet ik documenten aanleveren voor het afsluiten van een lening?

Voordat u een lening kunt afsluiten, heeft de bank gegevens van u nodig om te controleren of de lening bij uw persoonlijke en financiële situatie past. De bank is dit ook verplicht vanuit het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hiermee wordt voorkomen dat u in grote financiële problemen komt.

Om leningen af te mogen sluiten hebben banken en kredietverstrekkers een vergunning nodig van de AFM. Deze autoriteit houdt toezicht op banken en kredietverstrekkers en controleert of zij geen onverantwoorde kredieten verstrekken. Zo hebben banken en andere geldverstrekkers de plicht om te zorgen dat u veilig, verantwoord en bewust leent. Zij mogen u dan ook niet meer laten lenen dan mogelijk is.

Aan de hand van uw gegevens en diverse documenten controleert de bank of de lening past binnen uw mogelijkheden.

Wat de bank in ieder geval van u nodig heeft, zijn:

Zijn er bijzonderheden, zoals een echtscheiding, dan kan de bank om aanvullende stukken vragen om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Denk aan het betalen van alimentatie of aan verplichtingen die u nog met uw ex-partner heeft.

Uw lening bij Ambtenarenlening

Ook Ambtenarenlening heeft bepaalde documenten van u nodig voordat u een ambtenarenlening kunt afsluiten. Uiteraard behandelen wij al uw gegevens vertrouwelijk en alleen voor het beoordelen van uw aanvraag. Wilt u weten wat uw leenmogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening