Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waarom moet ik mijn lening oversluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waarom moet ik mijn lening oversluiten?

Niemand betaalt graag meer voor een lening dan nodig is. Een lagere rente is dan ook een veelgehoorde reden voor het oversluiten van een lening met een hogere rente naar een lening met een lagere rente.

Uw lening oversluiten

Vaak sluiten mensen een lening af en betalen vervolgens maandelijks hun maandbedrag, zolang de lening loopt. Ze kunnen de lening gebruiken voor het doel waarvoor ze de lening hebben afgesloten en kijken er verder niet meer naar om. Toch kan het verstandig zijn uw lening zo nu en dan eens onder de loep te nemen.

Wat betaal ik, kan het goedkoper, kan ik extra aflossen zodat ik sneller van mijn lening af ben? Deze vragen kunt u zichzelf zo nu en dan eens stellen. Rentes en leenbehoeften veranderen. Misschien heeft u de lening niet meer (volledig) nodig of heeft u genoeg gespaard om extra af te lossen.

Kan het goedkoper?

U betaalt liever niet te veel voor uw lening. Daarom loont het om te kijken of uw lening ergens anders goedkoper kan. Een persoonlijke lening sluit u af voor een bepaalde periode tegen een vaste rente. Dat geeft u zekerheid over uw maandelijkse lasten. Toch is de looptijd geen vast gegeven. Als u extra aflost op uw lening of de hele lening vervroegd aflost, wordt de looptijd korter. Ook mag u uw lening altijd kosteloos oversluiten als u dat wilt. Zo kunt u goedkoper lenen.

Oversluiten naar Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of semiambtenaar, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland uw huidige lening oversluiten naar Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening