Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waarom stopt Interbank?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waarom stopt Interbank?

De aandeelhouder van Interbank, de Franse Crédit Agricole Group, trekt zicht per 1 oktober 2022 uit Nederland terug. In Nederland is de organisatie actief als Crédit Agricole Consumer Finance NL (CA CF NL). Interbank is onderdeel van CA CF NL.

Omdat CA CF NL onvoldoende kan voldoen aan de rendementseisen van de Crédit Agricole Group en de Nederlandse markt behoorlijk afwijkt van andere markten waarin CA CF actief is, heeft de Crédit Agricole Group twee jaar geleden besloten CA CF NL, inclusief Interbank en Findio, te verkopen.

Dat heeft helaas niet tot een verkoop geleid. Daarom heeft de aandeelhouder nu besloten te stoppen in Nederland. Dat betekent dat Interbank en Findio vanaf 1 oktober 2022 geen nieuwe kredieten meer kunnen verstrekken.

Alle bestaande leningen lopen gewoon door, ook na 1 oktober 2022. Interbank blijft verantwoordelijk voor uw lening.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Wilt u een lening afsluiten en bent u werkzaam als (semi)ambtenaar dan krijgt u bij Ambtenarenlening de laagste rente van Nederland. Ambtenarenlening bemiddelt voor diverse kredietverstrekkers waaronder Interbank en kan u de beste aanbieding doen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening