Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Waarom wordt de leaseprijs hoger als ik opties aan de auto toevoeg?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Waarom wordt de leaseprijs hoger als ik opties aan de auto toevoeg?

Als u een auto gaat leasen, bent u op zoek naar een goede deal. Een mooie auto voor een aantrekkelijke maandprijs. Vaak kunt u allerlei opties en upgrades aan de auto laten toevoegen of doorvoeren. Daardoor kan de uiteindelijke maandprijs hoger uitkomen. Hoe zit dat?

Onderdelen van de leaseprijs

De leaseprijs bestaat uit allerlei berekeningen en elementen die samen de totale prijs bepalen. Het grootste deel van de leaseprijs is de afschrijving. Deze is bij auto’s erg groot en kost de leasemaatschappij daarom veel geld. U betaalt ook voor eventueel schadeherstel, onderhoud en verzekeringen. Dit zijn in verhouding kleine bedragen, maar ze zijn wel in de totale prijs inbegrepen. Daarbovenop komt de winstmarge van de maatschappij en natuurlijk de belasting.

Hogere prijs bij meer opties

Bij het uitzoeken van een auto, kiest u wellicht voor andere banden of koplampen dan in de standaard uitvoering. Misschien wilt u ook nog andere opties aan de auto laten toevoegen. Omdat de auto hierdoor duurder wordt, gaat de leaseprijs omhoog. Ook moeten deze extra’s voor u uitgevoerd worden voor u de auto kunt rijden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening