Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat betekent boetevrij aflossen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat betekent boetevrij aflossen?

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een persoonlijke lening, zult u bij veel kredietverstrekkers terugvinden dat u bij hen boetevrij kunt aflossen. Dit betekent niets meer of minder dan dat u zonder kosten of boete uw lening eerder kunt terugbetalen dan de einddatum die u in de kredietovereenkomst heeft afgesproken.

Eerder aflossen zonder kosten

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening spreekt u van tevoren met de kredietverstrekker af wanneer u de lening volledig terugbetaald moet hebben. Tot die datum betaalt u de lening in maandelijkse bedragen terug. Tussentijds kunnen zich onvoorzien omstandigheden voordoen waardoor uw lening plots overbodig wordt. U krijgt bijvoorbeeld een financiële meevaller waarmee u de lening in een keer kunt terugbetalen. Dit kan aantrekkelijk zijn, omdat u hiermee direct van uw maandelijkse lasten af bent. Ook kunt u besluiten uw vakantiegeld of belastingteruggave te gebruiken voor een extra aflossing op uw lening. Uw maandlasten blijven dan gelijk, maar de looptijd van uw lening wordt wel korter. Bent u in de gelegenheid om uw lening eerder geheel of gedeeltelijk af te lossen, dan is het fijn om te weten dat u dit zonder kosten of boete kunt doen.

Ook oversluiten zonder boete

Heeft u geen middelen om extra af te lossen op uw lening, maar wilt u wel uw maandlasten drukken, dan kunt u bekijken of uw lening goedkoper kan. Kunt u geld lenen tegen een lagere rente dan op uw huidige lening, dan is oversluiten een slimme keuze. Dit betekent dat uw oude lening wordt afgelost met de nieuwe goedkopere lening. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden en mogen kredietverstrekkers u geen boete voor in rekening brengen.

Flexibel en boetevrij geld lenen bij Ambtenarenlening

Wilt u voordelig en flexibel geld lenen zonder onverwachte kosten, dan kunt u bij Ambtenarenlening terecht voor de laagste rente. Ambtenarenlening is er speciaal voor ambtenaren en semiambtenaren. Bent u geen (semi)ambtenaar, maar wel werkzaam in loondienst? We bekijken ook voor u graag de mogelijkheden voor een lening tegen een aantrekkelijk tarief. U kunt hiervoor altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening