Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is Alfam Consumer Credit?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is Alfam Consumer Credit?

Alfam Consumer Credit is een van de grootste kredietverstrekkers van Nederland en heeft diverse dochterorganisaties.

Een korte kennismaking met Alfam Consumer Credit

Alfam Consumer Credit is een dochterorganisatie van ABN Amro. Het bedrijf werd dertig jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse kredietverstrekkers voor particulieren. De leningen van Alfam Consumer Credit worden aangeboden onder de naam van dochterorganisaties Alpha Credit Nederland, DEFAM en GreenLoans.

De leningen van Alfam Consumer Credit

Dochterorganisatie Alpha Credit Nederland biedt specifiek leningen aan voor het kopen van een auto. Zo kunt u bij Alpha Credit Nederland een persoonlijke lening afsluiten. Ook is huurkoop mogelijk bij dit dochterbedrijf.

Bij dochterbedrijf DEFAM kunt u geld lenen voor meerdere leendoelen. U kunt bij dit bedrijf een persoonlijke lening en een woonlening afsluiten, die u kunt gebruiken om uw woning te verbouwen, te renoveren of op een andere manier te verbeteren.

GreenLoans biedt leningen aan voor duurzame investeringen in uw woning. Denk hierbij aan het plaatsen van een warmtepomp of zonnepanelen. U sluit een lening van GreenLoans af om uw woning te verduurzamen, zodat uw energiekosten omlaag gaan en u bijdraagt aan een beter milieu. Voor andere leendoelen kunt u bij GreenLoans geen lening afsluiten.

Uw DEFAM lening bij Ambtenarenlening

Wilt u een DEFAM lening afsluiten, dan doet u dat als ambtenaar of semiambtenaar tegen de laagste rente van Nederland bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening