Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is Ambtenarenlening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
 • Geld lenen tegen de laagste rente
 • U kunt altijd boetevrij aflossen
 • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is Ambtenarenlening?

Bent u werkzaam in de publieke sector? Dan kunt u een lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Met een lening van Ambtenarenlening, kunt u veel geld besparen. De leningen van Ambtenarenlening hebben namelijk de laagste rentetarieven van Nederland.

Ambtenarenlening: een korte introductie

Als u en/of uw partner in de publieke sector werkt, kunt u tegen de laagste rente van Nederland een persoonlijke lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Ook kunt u uw bestaande lening oversluiten naar Ambtenarenlening. Klanten van Ambtenarenlening zijn werkzaam bij de overheid, de provincie, de gemeente, het waterschap, defensie of de politie. Ook als u in de zorg of in het onderwijs werkt, komt u in aanmerking voor een lening van Ambtenarenlening.

De leningen van Ambtenarenlening worden aangeboden tegen een zeer lage rente. Dit komt doordat ambtenaren hun lening over het algemeen erg netjes terugbetalen, zonder betalingsachterstand op te bouwen. In 2021 hadden zij gemiddeld 9 keer minder achterstand dan de rest van lenend Nederland. Hierdoor zijn de banken waar Ambtenarenlening mee samenwerkt, bereid de laagste rente te geven. Daarom bespaart u veel geld met een lening van Ambtenarenlening.

Is Ambtenarenlening betrouwbaar?

Ambtenarenlening biedt leningen aan van bekende kredietverstrekkers, die door de jaren heen een goede naam hebben opgebouwd. Ook is Ambtenarenlening aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), het Bureau Krediet Registratie (BKR) en het financiële klachteninstituut KiFiD.

Op de website van Ambtenarenlening kunt u lezen hoe klanten Ambtenarenlening beoordelen. Ambtenarenlening scoort ook zeer hoog in de reviews op trustpilot.com.

De leningen van Ambtenarenlening

Ambtenarenlening biedt persoonlijke leningen aan. Deze lening heeft een vaste looptijd, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste rente. Als u deze lening afsluit om de verbouwing of verbetering van uw woning te bekostigen, kunt u bovendien de rente aftrekken van uw inkomstenbelasting.

U kunt bij Ambtenarenlening ook uw huidige lening oversluiten naar een lening met een lagere rente. Hierdoor kunt u op de lange termijn veel geld besparen.

Een lening afsluiten bij Ambtenarenlening

Om een lening af te sluiten bij Ambtenarenlening, volgt u de volgende stappen.

 1. U doet een aanvraag via de website. Binnen één werkdag stuurt Ambtenarenlening u een lijstje met de mogelijke leningen die u af kunt sluiten.
 2. U geeft aan van welke lening u een offerte wilt ontvangen. U ontvangt van Ambtenarenlening de voorwaarden van de lening en een handig stappenplan. Het ontvangen van een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.
 3. Wilt u de betreffende lening afsluiten? Dan ondertekent u de offerte en stuurt u deze terug. Ook stuurt u een kopie van uw legitimatie, een recente loonstrook en bankafschrift naar Ambtenarenlening.
 4. Ambtenarenlening controleert uw gegevens en regelt de afhandeling met de kredietverstrekker.
 5. De bank stort het geld op uw rekening. Als u uw lening oversluit, wordt deze automatisch overgesloten naar Ambtenarenlening.

Waarom Ambtenarenlening?

 • U profiteert van de laagste rente
 • U betaalt geen afsluitkosten
 • U kunt altijd boetevrij aflossen
 • U kunt uw lening gratis oversluiten
 • U heeft binnen enkele dagen een nieuwe lening afgesloten

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening