Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is ASN Bank?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is ASN Bank?

ASN Bank is als bank actief op zowel de particuliere als zakelijke markt. De bank onderscheidt zich naar eigen zeggen door als duurzame bank actief te zijn.

Onderdeel van de Volksbank

ASN bank bestaat al sinds 1960 en is onderdeel van de Volksbank waar ook RegioBank, SNS Bank en BLG Wonen onderdeel vanuit maken. Binnen de Volksbank onderscheidt ASN Bank zich met het duurzame beleid. Op de website laat de bank weten te bankieren op een maatschappelijk verantwoorde manier met respect voor mens, dier en natuur.

Particulier en zakelijk

U kunt bij ASN Bank terecht voor zowel particuliere als zakelijke diensten. Aan particulieren levert de bank diensten op het gebied van betalen, sparen, beleggen, hypotheek en verzekeren. Bent u ondernemer dan kunt u bij ASN Bank ook terecht voor een zakelijk krediet naast de zakelijke producten voor betalen, sparen en beleggen.

Geen persoonlijke lening bij ASN Bank

Hoewel u bij ASN Bank wel terecht kunt voor een zakelijk krediet, biedt de bank geen leningen aan voor particulieren. Voor een persoonlijke lening, moet u dan ook een beroep doen op bijvoorbeeld een kredietverstrekker. Zo kunt u als ambtenaar of semiambtenaar tegen de laagste rente van Nederland een persoonlijke lening afsluiten bij Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening