Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is BNP Paribas Personal Finance?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is BNP Paribas Personal Finance?

BNP Paribas Personal Finance is een dochter van BNP Paribas. BNP Paribas biedt een breed scala aan financiële diensten. Het onderdeel Personal Finance richt zich volledig op consumptief krediet, waaronder persoonlijke leningen.

BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Personal Finance is naar eigen zeggen marktleider in consumptief krediet en actief in Nederland en andere Europese landen. In Nederland heeft BNP Paribas Personal Finance zich gespecialiseerd in een variant van de persoonlijke lening, onder de naam ‘de persoonlijkste lening’.

De persoonlijkste lening

De persoonlijkste lening is volgens BNP Paribas Personal Finance een voordelige en verantwoorde lening, die de klant zelf aan kan passen. De achterliggende gedachte is dat mensen verschillen en daarmee ook de leenbehoefte. De looptijd is afgestemd op het doel van de lening en sluit aan bij de verschillende levensfasen, zoals het krijgen van kinderen en pensioen.

Is BNP Paribas Personal Finance betrouwbaar?

BNP Paribas Personal Finance is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De kredietverstrekker voldoet aan alle (strenge) voorwaarden die in ons land geldig zijn om actief te mogen zijn als kredietverstrekker.

Een lening afsluiten bij BNP Paribas Personal Finance

U kunt een lening van BNP Paribas Personal Finance afsluiten via geselecteerde tussenpersonen. Ambtenaren sluiten het voordeligst een BNP Paribas Personal Finance lening af via Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte geeft u gelijk inzicht in de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening