Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is Bondora?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is Bondora?

Bondora is een kredietverstrekker uit Estland die naast Estland ook actief is in Finland, Spanje en Nederland. Bondora is een zogenaamd peer-to-peer platform dat werkt met particuliere investeerders. Het geld dat zij inleggen wordt uitgeleend aan particuliere klanten die geld willen lenen. Voor de inleg ontvangt de investeerder rente. Degene die geld leent, betaalt juist rente.

Bondora. Kleine lening, hoge rente

Bij Bondora kunt u geld lenen tussen de 100 en maximaal 15.000 euro. Voor een hoger leenbedrag kunt u niet terecht bij Bondora. Veel andere kredietverstrekkers bieden wel of juist alleen hogere bedragen aan. Bondora biedt kleine leningen aan waardoor u ook voor een klein bedrag een lening kunt afsluiten. Daar staat tegenover dat de rente een stuk hoger ligt dan op grotere leningen bij veel andere kredietverstrekkers. Biedt uw financiƫle situatie maar beperkte mogelijkheden voor een lening, dan kan een kleine lening bij Bondora uitkomst bieden. Heeft u meer speelruimte, dan kan het aantrekkelijk zijn verder te kijken.

Liever minder betalen dan bij Bondora?

Heeft u geen groot bedrag nodig, maar wilt u wel een aantrekkelijke rente, dan loont het de moeite om verder te kijken dan Bondora als uw mogelijkheden dat toelaten. Een groot voordeel van een persoonlijke lening is dat u hier altijd tussentijds zonder kosten extra op mag aflossen. Heeft u maar een klein bedrag nodig en bieden uw financiƫn voldoende mogelijkheden om een hogere lening af te sluiten, dan kunt u het bedrag dat u niet nodig heeft eenvoudig terugstorten waardoor u toch geld kunt lenen tegen een lagere rente. U betaalt namelijk alleen rente over het bedrag dat u nog moet terugbetalen en u behoudt de rente die bij de oorspronkelijke lening is afgesproken.

Goedkoper lenen bij Ambtenarenlening

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden voor een persoonlijke lening? Ambtenaren en semiambtenaren sluiten tegen de laagste rente van Nederland een lening af bij Ambtenarenlening. Ook als u geen ambtenaar bent, hebben wij mogelijkheden. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening