Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is BridgeFund?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is BridgeFund?

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u een zakelijke lening afsluiten, dan is BridgeFund een van de opties om uw lening onder te brengen. BridgeFund is een online platform dat zich volledig richt op zakelijke leningen, zonder tussenkomst van een bank.

Zakelijk krediet van investeerder naar lener

BridgeFund werkt volgens het peer-to-peer principe. Dat houdt in dat BridgeFund ondernemers met verschillende financiële behoeften bij elkaar brengt. Aan de ene kant stellen ondernemers geld beschikbaar waarvoor zij rente ontvangen. Ondernemers die geld nodig hebben om te investeren kunnen dit geld vervolgens lenen tegen betaling van rente. BridgeFund brengt vraag en aanbod bij elkaar, beoordeelt de deelnemers en zorgt dat het geld veilig en snel van investeerder naar lener en vice versa gaat.

Op zoek naar een persoonlijke lening?

BridgeFund richt zich volledig op de zakelijke markt en biedt alleen leningen aan voor zakelijke doeleinden. Bent u ondernemer en wilt u geld lenen voor de aanschaf van een nieuwe auto voor privé of de verbouwing van uw woning, dan biedt een persoonlijke lening uitkomst. Deze lening is specifiek bedoeld voor privé doeleinden.

Bij Ambtenarenlening kunt u een persoonlijke lening afsluiten tegen de laagste rente van Nederland. Naast ambtenaren en semiambtenaren komen ook zelfstandig ondernemers in aanmerking voor een lening bij Ambtenarenlening. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan op ambtenarenlening.nl.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening