Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is de Lloyds Bank Verzamel app?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is de Lloyds Bank Verzamel app?

Als u een persoonlijke lening wilt afsluiten bij Lloyds Bank heeft de bank diverse gegevens van u nodig om uw aanvraag te kunnen beoordelen, zoals uw inkomensgegevens en informatie over eventuele andere leningen op uw naam. Lloyds Bank maakt hiervoor gebruik van de Lloyds Bank Verzamel app. Deze app verzamelt uw persoonlijke en financiële gegevens die nodig zijn om een lening aan te vragen. In plaats van al uw gegevens zelf bij elkaar te zoeken en te uploaden of per mail te versturen, geeft u Lloyds Bank toestemming de gegevens voor u op te halen in de Lloyds Bank Verzamel app. Zonder deze app kunt u bij Lloyds Bank geen lening aanvragen.

Hoe werkt de Lloyds Bank Verzamel app?

De Lloyds Bank Verzamel app haalt uw persoonlijke en financiële gegevens op een veilige manier op bij verschillende instanties waar uw gegevens bekend zijn. Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens logt u voor iedere site in met uw DigiD, net als u dat doet wanneer u deze websites buiten de Lloyds Bank Verzamel app gebruikt. Wel kunt u in de app aangeven dat de app uw gegevens bewaart zodat u niet voor iedere website opnieuw hoeft in te loggen. De app haalt de benodigde informatie van de websites en maakt aan de hand hiervan een persoonlijk financieel profiel. Zijn alle gegevens verzameld, dan geeft u toestemming om de gegevens door te sturen naar Lloyds Bank. Zonder deze toestemming kunt u bij Lloyds Bank geen lening aanvragen. Na het afsluiten van de Lloyds Bank Verzamel app worden alle in de app verzamelde gegevens automatisch uit de app en van uw telefoon verwijderd.

Waar haalt de Lloyds Bank Verzamel app gegevens vandaan?

De Lloyds Bank Verzamel app verzamelt uw gegevens bij Mijn Overheid, UWV, Belastingdienst, Mijnpensioenoverzicht, DUO en uw bank.

Welke gegevens verzamelt de Lloyds Bank Verzamel app?

De Lloyds Bank Verzamel app haalt uw gegevens op bij de hierboven genoemde instanties.

Mijn Overheid

Op Mijn Overheid verzamelt de app uw persoonlijke gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP). Deze gegevens heeft de bank nodig om uw identiteit te controleren. Zo weet de bank zeker dat een ander geen misbruik maakt van uw identiteit en er buiten u om een lening op uw naam wordt afgesloten, met alle vervelende gevolgen van dien.

Belastingdienst

Bij de Belastingdienst haalt de app uw Vooraf Ingevulde Aangifte op. Dit is dezelfde informatie die de Belastingdienst vooraf voor u invult op uw jaarlijkse belastingaangifte. Dit geeft de bank goed totaaloverzicht over uw financiële situatie.

UWV

Uw actuele salaris en de duur van uw dienstverband worden opgehaald bij het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). Uw werkgever geeft uw inkomen maandelijks door aan het UWV. Ook informatie over een eventuele uitkering is bij het UWV bekend. Uw inkomen moet passen bij de lening die u wilt afsluiten. Heeft u een vast dienstverband, dan geeft dat de bank meer zekerheid dan wanneer u een tijdelijk contract heeft of nog in uw proeftijd zit.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Op Mijnpensioenoverzicht.nl staan al uw pensioenaanspraken. Deze gegevens heeft de bank nodig om te beoordelen of uw pensioen voldoende is om uw lening (in de toekomst) terug te kunnen betalen.

Mijn DUO

Heeft u studieleningen, dan zijn deze gegevens van belang voor uw leningaanvraag. U moet immers al uw schulden kunnen terugbetalen. Deze informatie haalt de Lloyds Bank Verzamel op uit Mijn DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs).

Uw bank

De bank wil ook graag uw bankafschriften inzien om te beoordelen of uw salaris netjes gestort wordt en u aan uw betalingsverplichtingen voldoet. Hiervoor worden uw banktransacties opgehaald bij uw bank.

Voordelen Lloyds Bank Verzamel app

Met de Lloyds Bank Verzamel app worden uw gegevens verzamelt bij de bron. Dit bespaart u tijd omdat u niet zelf alle documenten bij elkaar hoeft te zoeken. De app neemt u al dit werk uit handen. Ook kunnen er geen persoonlijke documenten kwijtraken of op een verkeerde locatie terecht komen. De app verzamelt alle gegevens die voor de aanvraag relevant zijn. U hoeft niet bang te zijn dat u per ongeluk bepaalde gegevens vergeet of dat u fouten maakt bij het in- of overtypen van uw gegevens.

Hoe veilig is de Lloyds Bank Verzamel app?

Voor alle websites waar de Lloyds Bank Verzamel app informatie vandaan haalt, logt u in met uw DigiD. Zo kan niemand bij uw persoonlijke gegevens. Voordat de verzamelde gegevens naar Lloyds Bank worden gestuurd, moet u toestemming geven. Zonder deze toestemming kan Lloyds Bank uw gegevens niet inzien. Zodra u de Lloyds Bank Verzamel app afsluit, worden alle gegevens automatisch verwijderd van uw telefoon en kan niemand er meer bij. Ook nadat u toestemming heeft gegeven de informatie aan Lloyds Bank door te geven, wordt alle informatie in de app en op uw telefoon verwijderd.

Bekijk het filmpje

Lloyds Bank heeft de app eenvoudig uitgelegd in een filmpje over de Lloyds Bank Verzamel app.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening