Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is Directa.nl?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is Directa.nl?

Directa.nl is een online financieel dienstverlener op het gebied van leningen en onderdeel van Qander Consumer Finance. Directa.nl biedt persoonlijke leningen aan voor een bedrag tussen de € 5.000 en € 60.000.

In tegenstelling tot Qander, kunt u bij Directa.nl rechtstreeks een lening afsluiten zonder tussenkomst van een adviseur of kredietbemiddelaar.

Is Directa betrouwbaar?

Directa.nl heeft als financieel dienstverlener een vergunning (vergunningnummer 12011145) van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het verstrekken van leningen en staat onder toezicht van deze autoriteit. Ook is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dat betekent dat Directa.nl werkt volgens de VFN gedragsnormen: het bieden van heldere informatie, voorwaarden en het verstrekken van verantwoorde leningen aan consumenten.

Ambtenaar of semiambtenaar?

Bent u ambtenaar of semiambtenaar dan sluit u uw persoonlijke lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Ook kunt u uw Directa.nl lening oversluiten naar Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een vergelijking.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening