Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een afleveringsverklaring?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een afleveringsverklaring?

De afleveringsverklaring of het leveringscontract is een van de documenten waar u mee te maken krijgt bij het leasen van een auto. Het is een belangrijk document, omdat het de schriftelijke bevestiging is van het leasecontract. In de afleveringsverklaring verklaren leasemaatschappij en leaserijder dat de te leasen auto in de juiste kleur en met de juiste aanpassingen is geleverd bij de persoon die de auto gaat rijden. Het is een laatste akkoord dat alles in orde is en dat beide partijen daadwerkelijk met elkaar in zee gaan. Na ondertekening kunt u de auto gaan rijden.

Leasecontract en leveringscontract

Het is aan te raden om goed te weten wat er allemaal in de afleveringsverklaring staat, want zodra deze getekend is, wordt hij rechtsgeldig. Denk hierbij aan de verschillende voorwaarden die de maatschappij stelt, maar ook de regelingen rondom schade en boetes. Vergeet niet: het leasecontract is niet hetzelfde als het leveringscontract. Het leasecontract tekent u al voordat de auto geleverd wordt. Met de ondertekening van het leveringscontract bevestigt u het leasecontract.

In het leveringscontract staan niet altijd alle details en voorwaarden die in het leasecontract staan, maar u vindt er wel alle details over de auto zelf. Hiermee kunt u checken of alle details van de auto inderdaad kloppen en of het allemaal in goede orde ontvangen is. Staan er wel details over voorwaarden in het leveringscontract, dan is het belangrijk die goed te checken met uw leasecontract. Hierdoor weet u zeker dat er geen tegenstrijdigheden of fouten in staan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening