Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een aflopend krediet?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een aflopend krediet?

Er zijn verschillende soorten leningen. Als u geld nodig heeft, kunt u zelf kiezen welke lening u af wilt sluiten. Hierbij heeft u onder andere de keuze uit het aflopend krediet. Sluit u een aflopend krediet af, dan spreekt u met uw kredietverstrekker af hoeveel geld u iedere maand aflost. Dit bedrag verandert niet, maar de samenstelling van de maandelijkse aflossing verandert wel. Eerst betaalt u vooral rente. Daarna gaat u meer aflossing betalen.

Hoe werkt een aflopend krediet?

Als u een aflopend krediet afsluit, krijgt u het leenbedrag direct op uw rekening. Ook start u vrijwel direct met het aflossen van de lening. De maandelijkse aflossing is iedere maand hetzelfde. Dit bedrag bestaat uit de rente van de lening en de aflossing van het krediet.

In het begin betaalt u meer rente dan aflossing. Als u de lening al wat langer heeft, gaat u minder rente betalen. Wel lost u in verhouding meer geld af. Daarom blijft het bedrag dat u maandelijks betaalt hetzelfde, maar verandert de samenstelling wel. U blijft de lening aflossen tot u het volledige leenbedrag aan de kredietverstrekker terugbetaald heeft.

Een aflopend krediet afsluiten

Wilt u een aflopend krediet afsluiten, dan kunt u verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Als ambtenaar of semiambtenaar kunt u een aflopend krediet tegen de laagste rente van Nederland afsluiten bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening