Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een autolening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een autolening?

Als u een nieuwe auto wilt kopen, maar niet voldoende geld heeft om de auto zelf te betalen, dan kunt u (een deel van) de kosten financieren met een (auto)lening.

Een lening voor uw nieuwe auto

Een autolening is een krediet dat u afsluit voor de aankoop van uw nieuwe auto. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u een kleiner of groter bedrag lenen. Het geldt dat u leent, ontvangt u direct op uw rekening.

Bij het afsluiten van een autolening kiest u zelf in hoeveel maanden u uw lening wilt aflossen. Dit betekent dat u zelf de looptijd van uw lening bepaalt. Op basis van het bedrag dat u leent en de looptijd van uw autolening, wordt de maandelijkse aflossing bepaald. Naast deze maandelijkse aflossing betaalt u iedere maand rente. Dit rentepercentage staat doorgaans vast.

U betaalt maandelijks een vast bedrag aan aflossing. Wilt u een keer wat extra geld aflossen, zodat u sneller van uw lening af bent? Dan kunt u dit kosteloos doen. Kredietverstrekkers mogen namelijk geen boete rekenen voor eerder aflossen op uw lening.

Waarom een autolening afsluiten?

Veel mensen hebben niet voldoende spaargeld om een nieuwe auto aan te kunnen schaffen. Anderen hebben wel genoeg geld gespaard, maar willen dit niet direct uitgeven. Sluit u een autolening af, dan kunt u direct een nieuwe auto kopen. Ook als u niet voldoende spaargeld heeft of niet al uw spaargeld aan uw nieuwe auto uit wilt geven.

Een autolening via Ambtenarenlening

Wilt u geld lenen voor de aankoop van een nieuwe auto? Dan kunt u verschillende leningen met elkaar vergelijken. Met een lagere rente kunt u tientallen tot honderden euro’s besparen. Welke rente u betaalt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Ambtenaren en (semi)ambtenaren lenen het voordeligst bij Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening