Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een hybride auto?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een hybride auto?

Zoekt u een leaseauto en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Misschien overweegt u een elektrische auto of zoekt u een auto die deze mogelijkheid biedt. Dan is een hybride auto wellicht iets voor u.

Hybride

Een hybride auto is een auto die zowel op benzine of diesel als op elektriciteit gebruikt kan worden. In de meeste gevallen gaat het om een fifty-fifty verdeling. Hierbij kunt op kleine afstanden dus altijd elektrisch rijden. Zodra de accu leeg begint te raken, neemt de benzine- of dieselmotor het over. Daardoor kunt u elektrisch rijden, maar behoudt u het efficiënte rijden met een benzine- of dieselmotor. Een van de grote voordelen van een hybride auto is dat u goedkoper uit bent dan met een gewone auto, omdat u grotendeels elektrisch kunt rijden. Dit scheelt veel in de kosten.

Hybride of elektrisch?

Kiest u voor een hybride auto of toch elektrisch? Elektrische auto’s kennen veel fiscale voordelen en zijn goedkoper in het verbruik. Maar de meeste elektrische auto’s zijn nog relatief duur in de lease. Een hybride auto is minder voordelig in de belasting, maar vaak goedkoper in de lease. Het is daarom belangrijk de voor- en nadelen goed tegen elkaar af te wegen en te kijken wat het beste  op uw persoonlijke wensen en situatie aansluit.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening