Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een tussenpersoon? Heb ik die nodig?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een tussenpersoon? Heb ik die nodig?

U kunt op eigen houtje een lening afsluiten, maar u kunt er ook voor kiezen een tussenpersoon te benaderen. Een tussenpersoon staat tussen u en uw kredietverstrekker in. Het is een kredietbemiddelaar, die u meer vertelt over de verschillende soorten leningen, de voorwaarden van leningen en de kosten van geld lenen. U kunt zelf kiezen of u met of zonder tussenpersoon een lening af wilt sluiten.

Wat doet een tussenpersoon?

Een tussenpersoon geeft u uitleg bij het afsluiten van een lening. Hij of zij kan u meer vertellen over de verschillende soorten leningen en de lening vervolgens voor u afsluiten, zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Heb ik een tussenpersoon nodig?

Om een lening af te kunnen sluiten, heeft u geen tussenpersoon nodig. U kunt ook prima zelfstandig een goede en goedkope lening zoeken en afsluiten. Toch kan het verstandig zijn om een tussenpersoon te benaderen als u een lening af wilt sluiten. Zeker als u niet veel verstand heeft van de verschillende soorten leningen, de voorwaarden van leningen, de kosten van geld lenen en andere zaken die met geld lenen te maken hebben, kan het interessant zijn een tussenpersoon in de arm te nemen. Een tussenpersoon geeft u alle relevante informatie die u nodig heeft om verantwoord geld te lenen.

Daarnaast kan een tussenpersoon u helpen de beste lening af te sluiten. Weet u niet zo goed welke lening nu ├ęcht bij u past? Dan kunt u een tussenpersoon benaderen, om samen diverse leningen onder de loep te nemen. Een tussenpersoon heeft jaren ervaring met het afsluiten van leningen. U kunt van zijn of haar ervaring profiteren en de beste lening afsluiten.

Wanneer heb ik een tussenpersoon nodig?

Sommige kredietverstrekkers bieden hun leningen alleen aan via tussenpersonen. Om bij deze kredietverstrekkers een lening af te kunnen sluiten, moet u dus wel een tussenpersoon inschakelen. U kiest zelf welke tussenpersoon u hiervoor benadert.

Moet ik mijn tussenpersoon betalen?

Een financieel tussenpersoon werkt niet gratis. Toch hoeft u hem of haar geen geld te betalen als u een lening afsluit. Het is namelijk wettelijk verboden om kosten direct aan de klant in rekening te brengen als een financieel tussenpersoon bemiddelt bij het afsluiten van een lening.

Een tussenpersoon krijgt geen geld van u, maar van de kredietverstrekker. Als u via de tussenpersoon een lening afsluit van kredietverstrekker X, moet kredietverstrekker X de tussenpersoon een provisie betalen.

Let op: neemt u nog een ander product af bij uw tussenpersoon, zoals een verzekering bij overlijden, een verzekering bij arbeidsongeschiktheid of een verzekering bij onvrijwillige werkloosheid? Dan kan de tussenpersoon hier wel kosten voor in rekening brengen. Het afsluiten van een lening is gratis, maar voor de aanschaf van dit soort aanvullende producten moet u wel geld betalen.

Een lening afsluiten via Ambtenarenlening

Werkt u in de publieke sector, zoals bij de overheid, politie, in het onderwijs of de zorg, dan kunt u heel eenvoudig en tegen de laagste rente een lening afsluiten via Ambtenarenlening. Ambtenarenlening kan als kredietbemiddelaar voor u de beste en goedkoopste lening afsluiten bij diverse kredietverstrekkers.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening