Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is een verbouwingslening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is een verbouwingslening?

Heeft u plannen voor een verbouwing, dan kan daar een behoorlijk bedrag mee gemoeid zijn. Geld dat u misschien niet direct beschikbaar heeft. Een persoonlijke lening kan dan uitkomst bieden. Wordt een persoonlijke lening gebruikt voor een verbouwing, dan noemen we het ook wel een verbouwingslening.

Verbouwingslening is persoonlijke lening

Eigenlijk is een verbouwingslening dus gewoon een persoonlijke lening met een verbouwing als leendoel. Een verbouwingslening wijkt dan ook niet af van de algemene eigenschappen van een persoonlijke lening zoals een vaste rente en vaste looptijd.

Rente aftrekbaar

Is het leendoel van uw lening een verbouwing, dan profiteert u wel van een extra voordeel. Wanneer u geld leent voor een nieuwe keuken, badkamer, uitbouw of andere verbouwing, dan is de rente namelijk fiscaal aftrekbaar. Dat voordeel heeft u niet als u de lening voor een ander doel, bijvoorbeeld de aanschaf van een auto of voor nieuwe meubels, gebruikt.

Uw verbouwingslening bij Ambtenarenlening

Wilt u gaan verbouwen en bent u werkzaam als (semi)ambtenaar, dan kunt u uw lening tegen de laagste rente afsluiten bij Ambtenarenlening. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij in een vrijblijvende offerte.

 

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening