Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is Findio?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is Findio?

Findio is een online kredietverstrekker en een dochterorganisatie van Crédit Agricole Consumer Finance (CACF), een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Geld lenen bij Findio

Sinds 1 mei 2020 kunt u bij Findio alleen nog een persoonlijke lening afsluiten. Findio heeft alle doorlopende kredieten per die datum opgezegd.

Lening afsluiten

Wilt u een lening afsluiten, dan is Findio een van uw opties. Het loont de moeite om meerdere kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken door het aanvragen van diverse offertes. Zo leent u als ambtenaar of semiambtenaar bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente van Nederland. Een vrijblijvende offerte is snel geregeld.

Findio stopt per 1 augustus 2022

Het moederbedrijf van Findio, de Franse Crédit Agricole Group, heeft in januari 2022 laten weten per 1 augustus 2022 te stoppen met kredietverlening in Nederland. Findio is samen met Interbank onderdeel van de Nederlandse tak, Crédit Agricole Consumer Finance (CA CF NL). Dat betekent dat u vanaf 1 augustus 2022 geen nieuwe lening meer kunt afsluiten bij Findio en Interbank.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening