Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is GreenLoans?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is GreenLoans?

GreenLoans is een 100 procent dochteronderneming van ABN AMRO en verstrekt leningen voor duurzame investeringen in en rond huis. Zo kunt u besparen op de hoge energiekosten door op een duurzame manier te investeren in u huis. Heeft u een koopwoning en wilt u geld lenen voor een energiebesparend doel, dan kunt u bij GreenLoans een lening afsluiten tussen de €5.000 en €50.000 euro. Voorbeelden van duurzame investeringen zijn de plaatsing van zonnepanelen, een zonneboiler en een warmtepomp, maar ook spouwmuurisolatie en een palletkachel komen voor financiering in aanmerking.

GreenLoans lening afsluiten

Als u heeft besloten om uw huis te verduurzamen en dit wilt financieren met een lening, kunt u een GreenLoans lening afsluiten. Dit is eigenlijk gewoon een persoonlijke lening. U ontvangt het geleende geld in één keer op uw rekening en betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Dit doet u tot het einde van de looptijd. De lening is dan helemaal afgelost. Afgeloste bedragen kunt u namelijk niet opnieuw opnemen.

Een groot voordeel van de GreenLoans lening is dat rente heel laag is. Dit maakt het dus extra aantrekkelijk om uw huis te gaan verduurzamen. Een ander groot voordeel is dat u alle vrijheid hebt om zelf keuzes te maken hoe en wat u wilt gaan verduurzamen. Hier worden vooraf geen eisen aan gesteld. Ook kunt u altijd extra aflossen zonder bijkomende kosten.

Kom ik in aanmerking voor een GreenLoans lening?

Of u in aanmerking komt voor een GreenLoans lening hangt van een aantal factoren af. Zo speelt uw leeftijd, inkomen, dienstverband mee. Ook dient u uiteraard een koopwoning te hebben. Daarnaast wordt er gekeken naar eventuele negatieve registraties bij het BKR.

Een GreenLoans lening gaat tot een bedrag van €50.000 euro. Als u meer geld nodig heeft, kunt u overwegen om een gewone persoonlijke lening af te sluiten. In de meeste gevallen bent u dan niet eens duurder uit.

Als u een offerte wilt ontvangen, klik dan hier.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening