Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is het Keurmerk Private Lease?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is het Keurmerk Private Lease?

Het Keurmerk Private Lease is in handen van de Stichting Keurmerk Private Lease. Deze onafhankelijke stichting stelt zich als doel de consument te beschermen. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met verschillende consumentenorganisaties, waaronder de Consumentenbond.

Om het keurmerk te mogen gebruiken, moeten leasemaatschappijen aan strenge eisen voldoen. Zo weet u als consument zeker dat u een betrouwbaar en verantwoord private leasecontract afsluit.

5 zekerheden

Het Keurmerk Private Lease biedt u 5 zekerheden:

Eerlijke voorwaarden

De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en in samenwerking met de Consumentenbond tot stand gekomen. Alle bij het keurmerk aangesloten leasemaatschappijen hanteren dezelfde voorwaarden met eerlijke spelregels.

Compleet product

Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting. Zo weet u precies wat er in de leaseprijs zit.

Bescherming tegen te hoge financiƫle lasten

Voordat u een leasecontract kunt afsluiten, beoordeelt de leasemaatschappij of leasen in uw geval verantwoord is en tot welk bedrag. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen en komt u niet in de financiƫle problemen.

14 dagen bedenktijd

Voordat uw leasecontract definitief is, heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u uw keuze nogmaals overwegen en het leasecontract kosteloos opzeggen. Zo kunt u zorgeloos van uw leaseauto genieten en een goede keuze maken.

Zekerheid bij klachten

Bent u niet tevreden of heeft u een klacht uw leasemaatschappij en komt u er samen niet uit, dan kunt u altijd een beroep doen op de Geschillencommissie Private Lease. Deze onafhankelijke geschillencommissie onderzoekt uw klacht en doet een bindende uitspraak.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening