Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is het verschil tussen een autolening en een persoonlijke lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is het verschil tussen een autolening en een persoonlijke lening?

Als u een andere auto op het oog heeft, kunt u hiervoor een lening afsluiten. Dat kan met een autolening of een persoonlijke lening.

Wat is een autolening?

Een autolening is een persoonlijke lening die u specifiek afsluit voor de aankoop van een auto. Meestal heeft de lening een beperkte looptijd, bijvoorbeeld maximaal 72 maanden. Deze beperking heeft te maken met de afschrijving van de auto. Na een aantal jaar is de auto veel minder waard. Ook willen kredietverstrekkers voorkomen dat u de lening nog aan het terugbetalen bent, terwijl u de auto al niet meer heeft.

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening kunt u afsluiten voor elk willekeurig consumptief doel, zoals een verbouwing, de aankoop van een caravan of camper of een andere grote aankoop zoals een auto. Bij het afsluiten van de lening vraagt de bank naar het leendoel. Ook hier geldt dat als u de lening wilt gebruiken voor een nieuwe auto de bank de looptijd kan beperken.

Het doel maakt het verschil

Het verschil tussen een autolening en een persoonlijke lening is dan ook puur het doel van de lening. Een autolening is niets meer dan een lening die u afsluit voor een auto. Een persoonlijke lening is een lening die u onder andere kunt afsluiten voor de aanschaf van een auto. Een autolening is dan ook een vorm van een persoonlijke lening.

Ook een lening afsluiten?

Bent u op zoek naar een lening voor de aanschaf van een nieuwe auto of heeft u een mooie occasion op het oog, bij Ambtenarenlening kunt u een persoonlijke (auto)lening afsluiten tegen de laagste rente van Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening