Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Wat is Lender & Spender?

Lender & Spender verstrekt persoonlijke leningen aan consumenten. Hierbij werkt Lender & Spender met investeerders en leners. Consumenten en bedrijven kunnen hun geld bij Lender & Spender investeren wat voor vervolgens wordt uitgeleend aan consumenten. Tegen betaling van rente en aflossing lenen consumenten dus via Lender & Spender geld van andere consumenten en bedrijven.

Geld lenen bij Lender & Spender

Lender & Spender verstrekt persoonlijke leningen van 2.500 tot 50.000 euro voor een looptijd van 12 tot 180 maanden. U kunt bij Lender & Spender rechtstreeks een lening afsluiten via de website, maar ook via geselecteerde tussenpersonen waaronder Ambtenarenlening.

Is Lender & Spender betrouwbaar?

Als kredietverstrekker staat Lender & Spender onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en heeft bij de AFM een vergunning voor het Aanbieden van Krediet (vergunningnummer: 12043019 ).

Lender & Spender volgt de gedragscode van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) en is lid van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KifiD) (registratienummer: 300.016194).

Uw lening via Ambtenarenlening

Ambtenaren en semiambtenaren lenen tegen de laagste rente van Nederland geld bij Ambtenarenlening. U kunt via Ambtenarenlening ook een lening bij Lender & Spender afsluiten. Via een vrijblijvende offerte bekijkt Ambtenarenlening voor u de beste mogelijkheden.