Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is Nibud?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is Nibud?

Nibud is een afkorting voor Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting. Het Nibud is een onafhankelijke organisatie, die zich bezig houdt met het informeren en adviseren van consumenten op financieel gebied. Ook doet het Nibud onderzoek naar financiële zaken.

Het Nibud is opgericht om de zelfredzaamheid van Nederlandse consumenten te verhogen. De organisatie wil consumenten simpelweg beter in staat stellen om zelf de juiste financiële beslissingen te nemen, voor een gezonde financiële situatie. Dit doet het Nibud door informatie en voorlichting te geven over diverse financiële zaken.

Onderzoek en voorlichting

Het Nibud doet veel onderzoek. Bij deze onderzoeken staan de financiële situatie en het financiële gedrag van consumenten centraal. Op basis van de resultaten geeft het Nibud voorlichting over diverse financiële onderwerpen.

De tools van het Nibud

Het Nibud geeft voorlichting via onder andere de website, boeken en e-books. Ook biedt Nibud gratis rekentools.

Belangrijke thema’s voor het Nibud

Belangrijke thema’s zijn sparen, lenen, beleggen, alimentatie en de financiële opvoeding van kinderen.

Geld lenen

Geld lenen is één van de populairste thema’s van het Nibud. Als u een lening af wilt sluiten, kunt u zich op de website van het Nibud verdiepen in dit onderwerp. U vindt er meer over de voor- en nadelen van geld lenen, maar ook hoe geld lenen werkt en welke lening het beste bij u past. Met deze informatie kunt u bepalen of u wel of geen lening af wilt sluiten. Wilt u inderdaad geld lenen, dan helpt de informatie u om de lening te vinden die het beste bij u past.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening