Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat is peer-to-peer lenen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat is peer-to-peer lenen?

Wanneer u een lening wilt afsluiten, kunt u dat bij een traditionele geldverstrekker doen die u geld leent dat u vervolgens terugbetaalt. Een andere vorm van geld lenen is peer-to-peer. Dit houdt in dat u geld leent zonder tussenkomst van een bank.

Investeren of lenen

Kredietverstrekkers als Lender & Spender, Bondora en BridgeFund zijn voorbeelden van platforms met een peer-to-peer concept, ook wel afgekort tot P2P. Deze platforms bedienen twee groepen particulieren en/of ondernemers. In het geval van Lender & Spender zijn er aan de ene kant particulieren en ondernemers die geld willen investeren. Zij brengen hun geld onder bij Lender & Spender en ontvangen hiervoor een vergoeding in de vorm van rente. Consumenten die geld willen lenen, kunnen dit geld vervolgens lenen tegen betaling van rente.

Veilig en goedkoop

Deze vorm van lenen is voor beide partijen interessant. Voor de investeerders is het een veilige vorm van beleggen die meer oplevert dan wanneer zij het geld op een spaarrekening zouden zetten. Voor wie geld wil lenen is een peer-to-peer lening vaak goedkoper dan een lening bij de bank.

Peer-to-peer of traditioneel?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een peer-to-peer lening of bent u er nog niet uit wat voor lening u wilt afsluiten, bij Ambtenarenlening leent u tegen de laagste rente van Nederland. Wij werken zowel met kredietverstrekkers die volgens het peer-to-peer principe werken als met traditionele partijen. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening