Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Wat is Qander?

Qander is een Nederlandse kredietverstrekker. Het bedrijf begon in 1996 als aanbieder van winkelkaarten met kredietmogelijkheden. Inmiddels is Qander uitgegroeid tot een financiële organisatie op het gebied van creditcards en leningen. Tot 2016 stond Qander bekend onder de naam LaSer Nederland.

Is Qander betrouwbaar?

Qander staat ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook heeft de organisatie een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Alleen betrouwbare organisaties krijgen deze vergunning. Verder werkt het bedrijf volgens de gedragscode, normen en richtlijnen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dit benadrukt de betrouwbaarheid van Qander als financieel dienstverlener.

De leningen van Qander

Qander biedt verschillende soorten leningen aan via tussenpersonen. Uw tussenpersoon kan u vertellen hoeveel geld u bij Qander kunt lenen en welke lening het beste bij u past.

Uw Qander lening via Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u uw Qander lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.