Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat moet je aanleveren voor een persoonlijke lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat moet je aanleveren voor een persoonlijke lening?

Voor de beoordeling van uw aanvraag voor een persoonlijke lening vraagt de bank u een aantal gegevens aan te leveren zoals een loonstrook, bankafschrift en een kopie van uw legitimatie.

Kopie legitimatie

Om te controleren of u bent wie u zegt te zijn, controleert de bank uw identiteit. Hiermee wordt voorkomen dat een ander onrechtmatig een lening op uw naam kan afsluiten. Als legitimatie kunt u een kopie van uw paspoort of identiteitskaart aanleveren. Deze documenten worden altijd door de bank geaccepteerd. Sommige banken accepteren ook een kopie van uw rijbewijs om u te legitimeren, maar dat is lang niet altijd het geval. U kunt daarom het beste kiezen voor uw paspoort of id-kaart.

Recente loonstrook

Ook moet u een kopie van een recente loonstrook aanleveren, van maximaal twee maanden oud. Hiermee checkt de bank uw salaris om te kunnen bepalen wat u maximaal kunt lenen. Bent u niet (meer) werkzaam, maar ontvangt u een uitkering in verband met werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, dan kunt u een uitkeringsspecificatie aanleveren. Ontvangt u pensioen, dan volstaat een kopie van uw pensioenoverzicht.

Recent bankafschrift

Op uw bankafschrift kan de bank nagaan of uw salaris ook daadwerkelijk aan u overgemaakt wordt. Daarnaast gebruikt de bank het afschrift voor het checken van uw woonlasten en om eventuele onregelmatigheden op te sporen zoals betalingen aan een deurwaarder of incassobureau. Hiermee kan de bank beoordelen of u netjes aan uw betalingsverplichtingen voldoet.

Afschrift andere leningen

Heeft u al een of meerdere leningen, dan ontvangt de bank daar ook graag een afschrift van. Zo weet de bank wat u verder aan leningen uit heeft staan en wat er aan ruimte overblijft voor een nieuwe lening.

Kopie echtscheidingsconvenant

Bent u gescheiden en wilt u een lening afsluiten, dan is het belangrijk dat de echtscheiding volledig is afgerond. Pas dan is duidelijk wat uw nieuwe financiële situatie is en kan een goede beoordeling worden gemaakt van uw leenmogelijkheden. Aan de hand van het echtscheidingsconvenant kan de bank beoordelen welke afspraken er zijn gemaakt met uw ex-partner over bijvoorbeeld alimentatie en welke invloed die hebben op uw financiën.

Uw persoonlijke lening bij Ambtenarenlening

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor een persoonlijke lening? Ambtenaren en semiambtenaren lenen tegen de laagste rente bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan en binnen één werkdag ontvangt u van ons de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening