Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat zijn de voordelen van een Ambtenarenlening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat zijn de voordelen van een Ambtenarenlening?

Werkt u bij de overheid of heeft uw partner een baan in de publieke sector? Dan profiteert u van de voordelen van een Ambtenarenlening.

Laagste rente

Het belangrijkste voordeel van een Ambtenarenlening is dat de lening een zeer lage rente heeft. Hierdoor bespaart u veel geld. Dat de rente zo laag is, komt doordat ambtenaren hun lening erg netjes terugbetalen. Omdat zij gemiddeld gezien veel minder betalingsachterstanden hebben dan andere leners, zijn banken bereid hen de laagste rente te bieden. Daarom is een Ambtenarenlening altijd goedkoper dan een standaard lening.

Onbeperkt boetevrij aflossen

U mag uw Ambtenarenlening altijd boetevrij aflossen, zonder limiet.

Gratis afsluiten

Er zijn geen kosten verbonden aan het afsluiten van een Ambtenarenlening. Het aanvragen en afsluiten is helemaal gratis. Omdat er geen adviseur bij u langs komt, betaalt u ook geen advieskosten. Sluit u een Ambtenarenlening af, dan betaalt u alleen aflossing en rente.

Eenvoudig en snel online afsluiten

Een ander voordeel is dat u de lening eenvoudig en snel online af kunt sluiten. U geeft aan welke leningen u interessant vindt en u krijgt meer informatie over deze kredieten toegestuurd. Vervolgens vergelijkt u de leningen met elkaar. U kiest zelf van welke lening u een offerte wilt ontvangen. Gaat u akkoord met deze offerte, dan stuurt u het document ondertekend terug. Wordt uw aanvraag goedgekeurd, dan heeft u het bedrag van uw lening binnen enkele dagen op uw rekening.

U sluit een lening af bij een betrouwbare organisatie

U sluit uw lening af bij Ambtenarenlening. Dit bedrijf is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), het Bureau Krediet Registratie (BKR) en het financiële klachteninstituut Kifid. Klanten beoordelen Ambtenarenlening zeer hoog op beoordelingswebsite Trustpilot.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening