Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Wat zijn de voordelen van private lease?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Wat zijn de voordelen van private lease?

Private lease heeft verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van een auto.

U rijdt altijd in een nieuwe auto

Een groot voordeel van private lease is dat u altijd een nieuwe auto rijdt zonder daar zelf een grote investering voor te hoeven doen. U hoeft dus niet uw spaarrekening te plunderen of een lening af te sluiten om in het nieuwste model te rijden.

Alles wordt voor u geregeld

Kiest u voor een leaseauto dan hoeft u na het afsluiten van het leasecontract nergens meer aan te denken en weet u precies waar u de komende jaren aan toe bent. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering en heeft verder geen onverwachte kosten. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Omdat de leasemaatschappij voor u de wegenbelasting, verzekeringen, het onderhoud en eventuele reparaties regelt, heeft u nergens meer omkijken naar. Is er iets kapot aan de auto, dan regelt de leasemaatschappij dat het gerepareerd en betaald wordt.

Is de leaseperiode voorbij, dan kunt u de auto gewoon inleveren zonder gedoe van verkoop en inruilwaarde.

Financieel aantrekkelijk

Moet u geld lenen voor een nieuwe auto, dan kan private lease goedkoper zijn. U betaalt immers ook rente over de lening. Ook als u een nieuwe auto met eigen geld koopt, bent u daarmee niet altijd goedkoper uit. Heeft u veel schadevrije jaren opgebouwd en een hoge no claim korting bij uw verzekeraar, dan wordt het financiƫle voordeel van private lease gedeeltelijk teniet gedaan.

Bekijk hier de kosten van private lease.

Toch liever kopen?

Rijdt u toch liever in een auto die uw eigendom is, maar heeft u te weinig geld om er een aan te schaffen? Als ambtenaar of semiambtenaar kunt u uw auto bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente van Nederland financieren. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening